Zoek

Zoek een evenement op titel, organisatie, datum (vb. "17/04", "20 u") of trefwoord.
of volg deze links op zoek naar
een zaal, materiaal of de bib.

Jens & Friends GEANNULEERD

Voorstelling

Georganiseerd door: 't Gasthuis Wijnegem

20 oktober 2021
20.30 uur

Theater

VVK: € 12 (*Kansentarfief: € 2,4) - kassa: € 14 (*Kansentarief: € 2,8)

Jens Dendoncker neemt zijn comedyvrienden Vincent Voeten, Jade Mintjens en Seppe Torremans mee.

Na een resem succesvolle televisieprogramma's is Jens Dendoncker opnieuw klaar om de theaterzalen te veroveren. En dat doet hij niet alleen, want hij neemt zijn comedyvrienden Vincent Voeten, Jade Mintjens en Seppe Torremans mee.
Vincent Voeten staat nog maar sinds 2016 op de planken, maar aan de talenten van deze Kempische politie-inspecteur valt niet te twijfelen. Hij ontwikkelde snel zijn eigen stijl: zwartgallige, snoeiharde jokes met een gortdroge vertelling.
Jade Mintjens is een ontwapenende jongedame met pit en charme. Ze brengt haar glimlach en gitaar mee op het podium en zorgt voor een lach en een traan.
Wat als je als waanzinnig getalenteerde comedian ook nog eens een top televisiemaker blijkt te zijn? Dan maak je zoals Seppe Torremans eerst twee Emmy Award winnende televisieprogramma's (Hoe zal ik het zeggen? en Wat als?) om je dan opnieuw te focussen op het podium.
Verwacht je aan waanzinnige hersenspinsels, absurde humor en het betere smoelenwerk. Een geweldige mix van jonge talenten en gevestigde waarden.

*Kansentarief UiTPAS Van Polder tot Kempen

`