De Bibliotheek

BIB IN TIJDEN VAN CORONA: Het lokaal bestuur neemt heel wat coronamaatregelen en volgt de federale beslissingen op de voet. ’t Gasthuis en de bibliotheek zijn volledig gesloten voor het publiek (voorlopig) tot en met 5 april . Alle activiteiten van en in ’t Gasthuis worden geannuleerd. De bibliotheek heeft wel een beperkte AFHAALDIENST. Indien je lid bent van de bibliotheek van Wijnegem kan je telefonisch of per mail max. 5 boeken, luisterboeken, DVD's of strips aanvragen. Deze kan je dan op een afgesproken tijdstip komen afhalen, in de inkomhal van 't Gasthuis. Alle bibliotheekmaterialen worden automatisch uitgeleend t.e.m. 2 mei. Materialen kan je enkel inleveren via de inleverbox. Deze vind je aan de rechterkant van het gebouw. Kijk op wijnegem.bibliotheek.be voor de praktische afspraken rond de afhaalregeling! Ook op wijnegem.be vind je de laatste updates. Met dank voor je begrip!

Lenen en inleveren


ZELFUITLEEN
Tijdens de openingsuren van de bib kan je materialen binnenbrengen, verlengen en meenemen via de zelfuitleenbalie. Ook reserveren van materialen is mogelijk via de publieke computers.

INLEVERBOX
Is de bib toch gesloten? Gebruik dan de groene inleverbox. Deze vind je aan de rechterkant van het gebouw aan de inham met de trapjes.

Openingsuren en balie


De bib heeft ruime openingsuren, maar er zijn niet altijd medewerkers aanwezig. Heb je graag hulp bij het zoeken, moet je een boete betalen, zit je met een vraag of wil je kopiëren en printen? Dan kom je langs wanneer de balie open is en een medewerker je kan helpen.

LET OP! In juli en augustus werken we met aangepaste openingsuren.

Een vraag? Een suggestie?