Zoek

Zoek een evenement op titel, organisatie, datum (vb. "17/04", "20 u") of trefwoord.
of volg deze links op zoek naar
een zaal, materiaal of de bib.

Programma

Coronavirus update
Het lokaal bestuur neemt heel wat coronamaatregelen en volgt de federale beslissingen op de voet. ‘t Gasthuis is opnieuw geopend en organisaties die reserveerden kunnen weer opstarten. onze zomerbar 'Zomergem' opent om 12 uur. De sluitingsdag is donderdag. In juni, juli en augustus worden enkel de Wilg en de C-zaal één keer per dag verhuurd. Andere zalen zijn in gebruik voor Zomergem en kinderopvang of worden nog niet vrijgegeven. Enkele reeds gemaakte reservaties blijven geldig voor theater en kapel. De BIBLIOTHEEK heropende op maandag 8 juni met aangepaste openingstijden. Check voor je bezoek eerst de bibliotheekwebsite https://wijnegem.bibliotheek.be voor alle maatregelen. Wij houden je verder op de hoogte via deze website, www.wijnegem.be en Facebook. Met dank voor je begrip!

Thuis in ’t Gasthuis


In 't Gasthuis worden er tal van activiteiten en cursussen georganiseerd. Deze gaan op regelmatige basis door en zijn dus "thuis in 't Gasthuis". Zelf interesse om een activiteit of cursus op te zetten? Laat het zeker aan ons weten!

Zin om zelf iets te organiseren?

Steek je graag de handen uit de mouwen? Sta je graag zowel voor als achter de toog? Ben je een creatieve duizendpoot? Deel je graag je kennis?Wil je graag eens samenwerken met een lokale vereniging?
Geen idee is te zot, hier in 't Gasthuis is (bijna) alles mogelijk!

Laat het ons zeker weten !