Zoek

Zoek een evenement op titel, organisatie, datum (vb. "17/04", "20 u") of trefwoord.
of volg deze links op zoek naar
een zaal, materiaal of de bib.

Programma

Coronavirus update

Nu er opnieuw culturele activiteiten mogen plaatsvinden, vind je hieronder het najaarsprogramma 2021. Zaaltjes en lokalen kunnen opnieuw gebruikt worden op hun volledige capaciteit. 

Mondmaskerplicht
De mondmaskerplicht werd op 1/11/2021 opnieuw uitgebreid. Het is verplicht om een mondmasker te dragen in binnenruimtes van o.a.:

  • publiek toegankelijke ruimtes van overheidsgebouwen
  • inrichtingen voor culturele, feestelijke, sportieve, recreatieve activiteiten, waaronder schouwburgen, concertzalen, cinema’s, musea en sportcentra,
  • bibliotheken

De mondmaskerplicht vervalt op plaatsen waar een Covid Safe Ticket gebruikt wordt.

Covid Safe Ticket (CST)

Voor publieke evenementen stelt de federale regering het gebruik in van het Covid Safe Ticket voor evenementen vanaf 200 personen binnen en 400 personen buiten. Het is dan niet langer verplicht om een mondmasker te dragen.

Verder is het Covid Safe Ticket verplicht in alle horeca in ons land. De laatste maatregelen vind je steeds hier: www.vlaanderen.be/maatregelen-tijdens-de-coronacrisis.

Bovenstaande regels hebben gevolgen voor activiteiten die doorgaan in ’t Gasthuis, parochiecentrum en fuifzaal.

In ’t Gasthuis geldt een mondmaskerplicht. Wanneer je je verplaatst naar de zaal, draag je een mondmasker. 

Wanneer je een activiteit in de foyer van ’t Gasthuis organiseert, dan ben je verplicht een Covid Safe Ticket te vragen aan je bezoekers.

Thuis in ’t Gasthuis


In 't Gasthuis worden er tal van activiteiten en cursussen georganiseerd. Deze gaan op regelmatige basis door en zijn dus "thuis in 't Gasthuis". Zelf interesse om een activiteit of cursus op te zetten? Laat het zeker aan ons weten!

Zin om zelf iets te organiseren?

Steek je graag de handen uit de mouwen? Sta je graag zowel voor als achter de toog? Ben je een creatieve duizendpoot? Deel je graag je kennis?Wil je graag eens samenwerken met een lokale vereniging?
Geen idee is te zot, hier in 't Gasthuis is (bijna) alles mogelijk!

Laat het ons zeker weten !