Zoek

Zoek een evenement op titel, organisatie, datum (vb. "17/04", "20 u") of trefwoord.
of volg deze links op zoek naar
een zaal, materiaal of de bib.

Onze troeven

Beter dan al de rest ;)
Eigen lof stinkt. Toch durven we op deze plek onszelf even in de bloemetjes zetten. Niet akkoord, of heb je een minpunt gevonden waar we dringend iets aan moeten doen? Hou ons niet dom: laat het ons weten!
Bereikbaar

Bereikbaar


Je parkeert vlot je koersfiets voor onze deur en de parking is om de hoek.
De trein is altijd een beetje reizen, dus als je die genomen hebt ga je nog moeten overstappen op tram of bus.

Parkeerbaar


Links achter 't Gasthuis is er een parking voor ongeveer 50 wagens. 4 laadpunten voor elektrische auto's. Parkeren kan ook in de omliggende straten. Er is een wandelpad tussen de Lazaretstraat en 't Gasthuis. Kom als het kan toch zo veel mogelijk met de fiets!

met karakter


't Gasthuis opende in 1896 de deuren en heeft de afgelopen meer dan 120 jaren wel één en ander meegemaakt. Je ziet nog de oude elementen in de gevels, de 'eerste steen' werd mooi verwerkt in de inkomhal.
In de werking van 't Gasthuis vind je nog sporen uit het verleden: het sociale aspect, het verzorgende, het aangenaam vertoeven, de mensen die elkaar hier komen ontmoeten.

en met een drankje


Geen gedoe met drankbestellingen, leveringen en ophalingen. Je reserveert een zaal of lokaal en je laat ons weten welke dranken je nodig hebt. Achteraf regelen we alles met een factuur. Voor vergaderingen op de eerste verdieping staat er een koffie- en frisdrankautomaat klaar. Beneden is er ook een koffieautomaat en er zijn watertapjes voor gratis, fris en lekker plat en spuitwater.

Open


Je kan 365 dagen per jaar onze accommodatie gebruiken.
Wel vooraf reserveren natuurlijk!

Vrijwillig


Wat zouden we zonder onze vrijwilligers zijn?
Vtijwilligers in de bib, in het theater, achter de koffiebar, in de vele verenigingen, ... We kunnen niet meer zonder. We zouden het ook niet willen! Deze bende is de cement van de hele werking van 't Gasthuis.
Ook interesse? Neem contact met ons op.

Toch nog vragen?

Vragen staat vrij.
Het zou toch oneerlijk zijn om van een website te verwachten dat ie alle vragen oplost?
Daarom vinden we het totaal niet erg dat je eens langskomt. Je mag ook bellen natuurlijk, of een mailtje sturen.